Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

:  Gesloten
:  Gesloten
:  Gesloten
:  10.00 uur – 17.00 uur
:  10.00 uur – 17.00 uur
:  10.00 uur – 16.00 uur
:  Gesloten

Nieuws

Vanaf 6 mei zijn wij op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geopend.

Openingstijden:
Donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

........

“Enkele artikelen uit ons food assortiment.”

Café de Origen is een kwaliteit fair trade koffie geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabicabonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.

Café de Origen is een kwaliteit fair trade koffie geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabicabonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.

Onze partner in Sri Lanka is Greenfield Bio Plantations. De thee plantages liggen aan de zuidoostelijke rand van het Centraal Massief in Sri Lanka. De fairtrade Social premium wordt rechtstreeks betaald aan de Social Comittee van Greenfield. De theeboeren en theeplukkers beslissen actief mee over de besteding van de ontwikkelingspremie, ondermeer voor verbetering van het onderwijs, infrastructuur en medische zorg.

Onze partner in Sri Lanka is Greenfield Bio Plantations. De thee plantages liggen aan de zuidoostelijke rand van het Centraal Massief in Sri Lanka. De fairtrade Social premium wordt rechtstreeks betaald aan de Social Comittee van Greenfield. De theeboeren en theeplukkers beslissen actief mee over de besteding van de ontwikkelingspremie, ondermeer voor verbetering van het onderwijs, infrastructuur en medische zorg.

Tony’s chocolonely kopen cacao rechtstreeks in bij boeren in Ghana en Ivoorkust waar zij een langetermijn-relatie mee hebben. Een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade.
Verder kopen zij hun ingrediënten waar mogelijk Fairtrade-gecertificeerd in. Maar liever gaan zij nog een stukje verder. Zoals de biologische melk van Nederlandse koeien waar zij hun chocolademelk van maken bijvoorbeeld.

Tony’s chocolonely kopen cacao rechtstreeks in bij boeren in Ghana en Ivoorkust waar zij een langetermijn-relatie mee hebben. Een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade.
Verder kopen zij hun ingrediënten waar mogelijk Fairtrade-gecertificeerd in. Maar liever gaan zij nog een stukje verder. Zoals de biologische melk van Nederlandse koeien waar zij hun chocolademelk van maken bijvoorbeeld.

Maya honing is van uitzonderlijke hoge kwaliteit en wordt gemaakt in diverse gebieden in Mexico en Guatemala. De organisatie Miel Maya ondersteunt ontwikkelingsprojecten voor imkerorganisaties in Mexico en Centraal-Amerika.

Maya honing is van uitzonderlijke hoge kwaliteit en wordt gemaakt in diverse gebieden in Mexico en Guatemala. De organisatie Miel Maya ondersteunt ontwikkelingsprojecten voor imkerorganisaties in Mexico en Centraal-Amerika.

Onze fairtrade rietsuiker wordt geproduceerd in Belize. Belize is bekend om de Maya ruïnes en subtropische klimaat. Naast dat deze suiker fairtrade is, ondersteunen zij tevens 6000 boerenfamilies met een fonds voor scholing van kinderen en meer duurzaam maken van de boerderijen.

Onze fairtrade rietsuiker wordt geproduceerd in Belize. Belize is bekend om de Maya ruïnes en subtropische klimaat. Naast dat deze suiker fairtrade is, ondersteunen zij tevens 6000 boerenfamilies met een fonds voor scholing van kinderen en meer duurzaam maken van de boerderijen.